Brillen van Brilboutique

Onze collectie bestaat uit een actuele voorraad van zo’n 400 monturen.
Meerdere malen per jaar vullen wij onze collectie aan, zodat u altijd voor de nieuwste modebrillen en laatste trends bij ons terecht kunt. Een bril is niet alleen functioneel, maar ook gezichtsbepalend en een uiting van wie u bent. Goed advies over welk montuur bij u past en waarmee u zich prettig voelt is daarom belangrijk. Met onze ruime ervaring adviseert Brilboutique u graag welk montuur het beste bij uw persoonlijkheid en gezicht past. Daarbij wordt o.a. gekeken naar vorm, stijl, materiaal en kleur.

Maak afspraak

Persoonlijk en vertrouwd

Een bril van Brilboutique is een ambachtelijk stukje maatwerk. Net als je zicht, persoonlijk. Vandaar onze vertrouwde werkwijze. Ogen verdienen namelijk aandacht en vakmanschap.

Om de sfeer en de beleving van Brilboutique zelf te ervaren, nodigen wij je van harte uit in onze winkel.

Wij bieden u een diversiteit aan brillen, hiervoor hebben  wij contact met meerdere leveranciers.
Ook kunt u kiezen uit exclusieve modellen welke niet bij andere optiekzaken te verkrijgen zijn.

 

 

NIKON PARTNER DEALER.

De brillenglazen op sterkte van Nikon worden één voor één gemaakt en zijn dus volledig uniek. Nikon voert de berekeningen uit op basis van de afmetingen en informatie die uw opticien doorstuurt, zodat de glazen de perfecte sterkte hebben voor u. Maar u kunt de glazen nog verder aan uw smaak aanpassen. Wist u dat we de glazen zo kunnen ontwerpen dat ze in uw favoriete montuur passen en ze zelfs kunnen worden afgestemd op uw levensstijl?

De afmetingen van uw montuur zijn uniek en bepalen hoe de glazen ten opzichte van uw ogen staan. Dit speelt een belangrijke rol bij uw zicht. De geavanceerde Nikon brillenglazen houden rekening met de vorm en pasvorm van uw montuur, waardoor ze aanzienlijk beter presteren.

Bekijk hieronder in het filmpje hoe een brillenglas gefabriceerd wordt.