Zonnebril kopen bij Brilboutique?

Of de zon nu schijnt of niet, een goede zonnebril is onmisbaar. Een zonnebril die je beschermt tegen schadelijke UV-straling want niet alleen voor je huid is een goede UV-bescherming belangrijk maar ook voor je ogen. Zonder goede bescherming kunnen je ogen ernstig beschadigd raken.

Een goede zonnebril is uitgerust met een UV-filter dat de ogen de benodigde bescherming biedt. Behalve een brede keuze in merken, kleuren en modellen zijn er ook verschillende glastypen voor zonnebrillen, zoals polariserende glazen en zonneglazen op sterkte.

Naast onze reguliere zonnebrillen hebben wij bovendien een ruime selectie voor (water)sporters en hebben we zonnebrillen die geschikt zijn voor correctieglazen. Ook voor onze zonnebrillen volgen wij de nieuwste trends op modegebied.

Vraag naar de mogelijkheden in de winkel.

ZONNEBRILLEN

Zelfs wanneer u brillenglazen op sterkte draagt, kunt u genieten van het comfort en de bescherming van een kwaliteitszonnebril.

Een zonnebril is het modeaccessoire bij uitstek. Bovendien vermindert hij fel licht, waardoor we ons beter voelen in de zon. De belangrijkste taak van de zonnebril is echter het beschermen van onze ogen tegen schadelijke UV-stralen, die kunnen leiden tot oogaandoeningen zoals cataract. Naar schatting is 20 % van alle gevallen van cataract mogelijk te wijten aan blootstelling aan UV-straling. MEER INFORMATIE OVER UV-STRALING

De Nikon brillenglazen met zonnebriltint zijn in de meeste trendy monturen eenvoudig te monteren. Zo geniet u van een zonnebril met superieure oogcorrectie, een optimale bescherming en een stijlvolle look. Vraag aan uw oogzorgspecialist of de Nikon zonneglazen op sterkte in uw favoriete montuur passen.

Nikon brillenglazen bieden bovendien de volgende voordelen:

 • Uiterst efficiënte bescherming tegen UV-straling
  Nikon combineert superieure materialen met een speciale coating die schadelijke UV-stralen blokkeert die aan de voorkant van het glas binnenvallen of aan de achterkant worden gereflecteerd. Deze combinatie staat garant voor een hoge e-SFP-index (Eye Sun Protection Factor-index).
 • Gebogen glazen
  Nikon zonneglazen zijn verkrijgbaar in een sterk gebogen vorm, zodat ze ook in modieuze monturen passen. Hun optische ontwerp is geoptimaliseerd op basis van de lenscurve. Zo ziet de zonnebril er stijlvol uit zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit van uw zicht.
 • Kleurvariaties
  Met de kleur van uw Nikon brillenglazen geeft u eenvoudig een persoonlijke touch aan uw bril. Bovendien hebben de Nikon kleuropties bepaalde eigenschappen die uw ogen beschermen en uw zicht verbeteren.
 • Van kleur veranderende Transitions-glazen
  Nikon brillenglazen zijn verkrijgbaar in de meekleurende Transitions-uitvoering, een handig en comfortabel alternatief voor een zonnebril met vaste tint. Binnenshuis draagt u deze bril als transparant corrigerend exemplaar, buiten beschermt hij uw ogen tegen UV-straling en fel zonlicht.

POLASHADE

Polariserende glazen voor ultieme zonneglazen op sterkte

AANBEVOLEN VOOR: Iedereen die een zonnebril op sterkte draagt

Speciaal aangepast voor de oftalmische industrie, de polarisatiefilter helpt ongewenste reflecties, die verblinding veroorzaken, te elimineren. Gecombineerd met een kleurintensiteit van 85%, een UV400 filter en een AR ontspiegeling, biedt de polarisatiefilter u de meest aangename visuele ervaring.

VOORDELEN

 • Vermindert schitteringen voor een beter contrast
 • Verbetert de veiligheid, zeker bij het autorijden
<p>Traditioneel brillenglas</p>
Traditioneel brillenglas
<p><strong>Nikon Polashade</strong></p>
Nikon Polashade

TRANSITIONS® SIGNATURE®

Comfort en bescherming

AANBEVOLEN VOOR: Brildragers die op zoek zijn naar het meest efficiënte, meekleurende brillenglas

De geavanceerde Transitions® technologie zorgt dat uw brillenglazen u beschermen tegen schitteringen én UV-straling. Zo kunt u een actieve lifestyle aanhouden met slechts één paar brillenglazen en bent u zowel binnen- als buitenshuis beschermd tegen schadelijke straling. Nikon brillenglazen met Transitions® combineren het beste van beide optische werelden om u een ultieme visuele oplossing te bieden.

VOORDELEN

 • Comfort: compleet helder binnenshuis en precies de juiste hoeveelheid getint buitenshuis
 • Eenvoudig: dagelijkse brillenglazen met snelle aanpassing aan verschillende lichtintensiteiten
 • Beschermend: reduceert schitteringen, visuele vermoeidheid en visuele stress en blokkeert 100% UV stralen

Comfort: compleet helder binnenshuis en precies de juiste hoeveelheid getint buitenshuis

Transitions® brillenglazen passen zich automatisch aan de lichtintensiteit, van helder naar donker en elke tint ertussen.

 

Eenvoudig: dagelijkse brillenglazen met snelle aanpassing aan verschillende lichtintensiteiten

Volledig helder binnenshuis – buitenshuis reageren ze nog sneller dankzij de exclusieve Chromea7™ technologie. Ze reageren sneller op het UV licht zodat ze donker worden in de meeste omstandigheden, inclusief fel zonlicht, gedeeltelijk zonlicht, bewolking, en alle andere omstandigheden. Ze reageren ook op onrechtstreeks licht – zoals reflecterend licht van flatgebouwen, auto’s, en vele andere oppervlakken.

Chromea7™ Technology

Een echte moleculaire doorbraak, een exclusieve 8-pigmenten formule activeert verschillende moleculen om meer licht te absorberen voor een gevoeliger brillenglas in dagelijkse omstandigheden. Transitions® Signature™ passen zich automatisch aan de lichtintensiteit, zodat altijd de optimale hoeveelheid licht uw ogen bereikt, of u nu binnen bent of buiten, zowel in fel zonlicht als met bewolking.

IDEAAL VOOR:

 • Zij die een meekleurend brillenglas wensen dat binnenshuis volledig helder is.
 • Mensen die geregeld buitenshuis vertoeven.
 • Mensen die geregeld buitenshuis vertoeven, maar de meeste tijd binnenshuis doorbrengen.