Over Brilboutique

Zoals u wellicht al heeft vernomen is Klaas Banga op 1 januari 2021 met pensioen gegaan en heeft hij het stokje overgedragen aan Chris Venema.

Ik ben al ruim 25 jaar werkzaam in de optiek in Friesland waarvan de laatste 11 jaar  bij Copini Opticiens in Sneek. Ik zal de zaak van Klaas voortzetten onder de naam Brilboutique.

Voor u als klant verandert er verder niets. Wij blijven uw vertrouwde optiek. Persoonlijke aandacht staat bij ons voorop en uiteraard kunt u bij ons dan ook dezelfde service en aandacht verwachten als u in de afgelopen jaren gewend was.

Kom snel kennis maken en bel of mail ons voor het maken van een afspraak. Wij verwelkomen u graag in onze vernieuwde winkel!

Maak afspraak

Ik ben in 1991 mijn carrière in de optiek begonnen bij Brilservice te Sneek. In dit familiebedrijf heb ik met veel plezier gedurende 16 jaar gewerkt en leerde ik de kneepjes van het vak. Toen Copini Opticiens in 2009 iemand zocht voor een nieuw te openen vestiging in Sneek was dit voor mij hét moment om te solliciteren; ik was op dat moment toe aan een nieuwe uitdaging. Ik werd aangenomen door Leo Copini om de zaak in Sneek op te starten en te runnen. Bij Copini Opticiens heb ik 11 jaar als bedrijfsleider gewerkt. Zowel mijn functie als bedrijfsleider als de eigenaar Leo Copini hebben mij veel geleerd over het reilen en zeilen in de optiekbranche. Zo ging ik ieder jaar meerdere malen mee op inkoop in zowel binnen- als buitenland. Na 11 jaar was ik opnieuw toe aan een andere uitdaging. Deze uitdaging ligt voor mij vooral in het runnen van een eigen zaak. De verkoop van Klaas Banga brillen kwam dan ook op een goed moment. Voor de overname breng ik mijn jarenlange werkervaring en vakinhoudelijke kennis in de optiekbranche mee alsmede de vakkennis van een ‘ouderwetse’ opticien, waarbij de klant en service voor mij hoog in het vaandel staan. Verder ben (en houd ik mij) op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends, ben ik modebewust en heb ik een gedegen kennis van de Friese markt. Mijn gedrevenheid, passie, ervaring, vak- en mensenkennis zijn dan ook belangrijke pijlers voor het succesvol voortzetten van een gerenommeerde en degelijke optiekzaak.